Jäsenedut

Liity jäseneksi!

Mannerheimin Lastensuojeluliitto puolustaa lapsen oikeuksia, tuo lasten, nuorten ja vanhempien mielipiteitä esille ja vaikuttaa perheitä koskevaan päätöksentekoon. MLL:n jäsenet ovat mukana rakentamassa yhteiskuntaa, jossa lapsen etu on etusijalla. MLL:n jäsenet ovat osa lasten ja perheiden valtakunnallista turvaverkkoa. Jäsenten ansiosta MLL kouluttaa perhekummeja vanhempien tueksi, ylläpitää auttavia puhelimia ja lievittää yksinäisyyttä MLL:n perhekahvilat ja tapahtumat ovat kaikille avoimia.

Liity Otavan yhdistyksen jäseneksi

Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa.

Otavan MLL:n jäsenedut:

Perhekahvilan kävijöille ilmainen lounas.

Kultajousi: 20% alennus kaikista tuotteista (kotimaiset tuotteet -15%).

Ideal-keittiöt: Kalusteista -10% (Ideal-keittiökalusteista -15%) ja kalusteasennuspalveluista -20%.

KonevuokrausYkköset: -25% (ei nettohinnoitellut).

Kun sanat riittävät: runoista -10%.

InStile MANNILA: 10% alennus normaalihintaisista vaatteista, huiveista ja herkkupuodin tuotteista (ei koske kahvila-pizzerian tarjontaa).

Pellos Marin Oy: 10% alennus palveluista ja tuotteista.

Valtakunnalliset jäsenedut

Lapsemme-lehti neljä kertaa vuodessa.

Majoitus- ja kylpyläpalvelut: Anttolanhovi, Bomans Gästhem, HakoApajan Aikhikylä, Hotelli Helka, Kuortaneen urheiluopisto, Naantali Spa, Ruissalon kylpylä, Rantasipi-kylpylähotellit, Sokos Hotel Edenin kylpylä, Sokos Hotellit, Radisson Blu, Suomen Scandic hotellit.

Elämykset: Ranuan eläinpuisto, SIIDA - Saamelaismuseo ja luontokeskus, Tiedekeskus Heureka, Ähtärin eläinpuisto

Risteilyt ja matkat: Ikaalisten matkatoimisto, Viking Line.

Auto- ja välinevuokraus: City Car Club, Head Ski Rent -hiihtovälinevuokraamot, Hertz autovuokraamo

Tuotteet: Anne.fi, Fastway.fi, Instrumentarium, Jespers Junior, Juhlamaailma.fi, Kuntokauppa.fi, Lastentossut.fi, Leikkien.fi, Lekmer.fi, MI minä itse, Nekku Design, Oppi&Ilo, Sinooperi, Sportacus.fi, Taikalinna.com, TellAbout, Tohvelisankari.fi.

Tarkemmat tiedot jäseneduista www.mll.fi/jasenyys/jasenedut